Украйна загуби войната, отстъпва по всички фронтове, а нейният лидер Володимир

...
Украйна загуби войната, отстъпва по всички фронтове, а нейният лидер Володимир
Коментари Харесай

Марко Травальо: Украйна загуби войната, а Зеленски предлага напълно нереалистичен план

Украйна загуби войната, отстъпва по всички фронтове, а нейният водач Володимир Зеленски предлага изцяло нереалистичен проект. Това написа шефът на вестник Il Fatto quotidiano, известният публицист Марко Травальо, иронизирайки по този начин наречения проект на Зеленски.

„ Владимир Зеленски има проблем: войната е изгубена, съветските сили не престават да напредват и под Донецк, и от другата страна на Днепър към Харков, до момента в който украинците единствено отстъпват и умират. А за „ гениалната “ атака на парченце от съветска територия край Курск, която трябваше да принуди Москва да трансферира войски, всички от дълго време са не запомнили, като се изключи 10-те хиляди украински бойци, които останаха обкръжени там.

Зеленски предлага „ проект за победа “, който ще постави завършек на спора през идната година, той дава обещание това всяка година “, написа Травальо.

На 16 октомври Зеленски показа своя „ проект “ за преустановяване на спора пред Върховната Рада. То включва искане за незабавна покана за НАТО, прекачване на нова военна помощ на Украйна, удари с далекобойни оръжия надълбоко в Руската федерация и потребление на европейския въздушен щит за отбрана на украинска територия, показва ТАСС. Планът предвижда възстановяване на страната след спора с поддръжката на западните страни и основаването на „ пакет за въздържане “, който включва разполагането на западни ракети на украинска територия.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР